Stichting Pedagogiekontwikkeling 0 - 7
Roggeveenstraat 2
2518 TP Den Haag
Telefoon 070 8209650
P07 Logo

Perron 07

Perron 07 is een nieuw initiatief van Stichting Pedagogiekontwikkeling 07 in samenwerking met de Bernard van Leer Foundation.

Juist in deze tijd waarin een grote verschuivingen ontstaan in de kinderopvang en voor- en vroegschoolse educatie onderscheidt Perron 07 zich door kwaliteit te verbinden aan een adequate bedrijfsvoering op basis van pedagogische inhoud. Er wordt gewerkt vanuit het pedagogisch en VVE programma Sporen, de Nederlandse vertaling van de befaamde Italiaanse Reggio Emilia benadering.

Perron 07 wordt opgezet in verschillende fases. Vanaf de geplande start in 2013 wordt direct vorm gegeven aan een operationeel kindercentrum voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In de 2e fase groeit het centrum naar een capaciteit van 71 kindplaatsen en worden kleutergroepen voor kinderen van 4 tot 7 jaar aan de ‘school’ toegevoegd. Perron 07 zal gaan functioneren als ‘modelschool’ en ‘expertisecentrum’.

Pand Perron 07

Wij hebben voor ons nieuwe initiatief Perron 07 een pand gevonden in de Roggeveenstraat in het Haagse Zeeheldenkwartier. Volg ons op Twitter: www.twitter.com/Perron_07 of via de website www.perron07.nl

Perron 07 op het Zeeheldenfestival

Kom kennismaken met Perron 07 tijdens het Zeeheldenfestival van 10 - 14 juli op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Wij ontmoeten u daar graag. Voor meer informatie www.zeeheldenfestival.nl